Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 140

Italiaans 1 voor beginners

Italiaans 1 voor beginners
Cursuscode: 140

Wil je in Italië en een glas wijn bestellen of informatie vragen in het Italiaans? Of wil je op vakantie contact hebben (en houden) met de lokale bevolking? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Tijdens mijn lessen leer je hoe je jezelf en andere mensen kunt voorstellen en hoe je aan de bar of in een restaurant iets kunt bestellen in het Italiaans. Je leert informatie uitwisselen over het dagelijkse leven. En hoe je je wensen en voorkeuren aan de ander kunt laten weten. Zo wordt je vakantie extra leuk en speciaal.

Het belangrijkste in deze cursus is het leren communiceren: alle vaardigheden komen in de cursus aan bod. Dus spreken, luisteren, lezen en schrijven. We oefenen de taal op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door middel van gesprekken/dialogen, het koppelen van woorden aan afbeeldingen, lezen, luisteren en schrijven. De lessen zijn creatief en afwisselend opgezet. Alle oefeningen zijn gericht op de ontwikkeling van grammatica, vocabulaire en communicatiefuncties. In de les werken we individueel maar ook in tweetallen of kleine groepjes. Elke les behandelt een nieuw "Italiaans" thema, zoals eten, kunst, steden en landschappen. Ook krijg je oefeningen voor thuis om nog eens na te lezen en te onthouden wat er in de les is behandeld.

Het is de bedoeling dat minimaal een uur per week thuis aan de lesstof wordt besteed.

Ervaring van een deelnemer: 
Twee jaar cursus Italiaans gevolgd. Heel veel geleerd op een ontspannen manier, geen schools karakter geen ‘proefwerken’ of ‘tests’.

Arrivederci!

Uw coördinator is Jos Hensgens: 06-46004800

Woensdag 7 oktober 2020
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 16:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. A.C (Alessandra) Vogels-Bianchini
Boeken: Con Piacere 1, tekstboek, Con Piacere 1, Werkboek (klik hier voor meer informatie)
16:00 - 17:30
Locaties: Stichting Gemeenschapshuis Den Tref Hapert, Stichting Gemeenschapshuis Den Tref Hapert (klik hier voor de adresgegevens)
A.C (Alessandra) Vogels-Bianchini
A.C (Alessandra) Vogels-Bianchini