Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 422

Latijns-Amerikaans koken met Caren Diaz - kookworkshop mei

Latijns-Amerikaans koken met Caren Diaz - kookworkshop mei
Cursuscode: 422

Echt Latijns-Amerikaans koken met Caren Diaz – kookworkshop najaar
In deze kookworkshop zet je een compleet Latijns-Amerikaans menu op tafel!

Zin in iets anders dit najaar? Kom dan naar de kookworkshop van onze gepassioneerde Zuid-Amerikaanse kok Caren Diaz. Heerlijk en heel anders dan de Europese keuken en ook heel anders dan je gewend bent van de Nederlandse restaurants met een Zuid-Amerikaans menu. De Latijns-Amerikaanse keuken heeft een grote variatie aan smaken, kleuren en geuren. Je kookt met bijzondere ingrediënten die je niet elke dag gebruikt. 

In deze workshop zet je op tafel: 
Voorgerecht: Ceviche de Pescado, een heerlijk visgerecht, gegaard in limoensap. 
Hoofdgerecht: Pollo estilo caribeno, arroz con coco y maiz, gefrituurde kip Caribian style met kokos-rijst en mais. 
Nagerecht: Pastel Tres Leches, een typisch Latijns Amerikaanse cake gemaakt van 3 verschillende soorten melk. 

De gerechten worden natuurlijk klaargemaakt tijdens de workshop en worden ook gezellig samen opgegeten. Caren serveert daarbij een heerlijk vers Latijns-Amerikaans drankje, deze keer een Pina y Carambola smoothie. Natuurlijk krijg je de recepten mee naar huis om ook het thuisfront te kunnen laten genieten van je nieuwe kookkunsten. 
Garantie: een gezellige en heerlijke avond!

  • Iedereen kan deelnemen aan deze workshop.
  • Onze docente zorgt voor alle ingrediënten die u nodig heeft, deze zijn in de cursusprijs verrekend. 
  • De gerechten zijn niet pittig.
  • Gerechten kunnen allemaal ook vegetarisch worden bereid.
  • Contactpersoon voor deze workshop is Jos Hensgens, tel. 06-4600800, email VUjos@vu-dekempen.nl.  

¡Ay, caramba!



Vrijdag 15 mei 2020
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 35,00
Mw. C (Caren) Diaz
19:00 - 21:30
Locatie: Kompas Bladel (klik hier voor de adresgegevens)
C (Caren) Diaz
C (Caren) Diaz
Caren Diaz is van oosprong Latijns-Amerikaans en heeft meer dan 8 jaar ervaring in de horeca. Ze is gepassioneerd kok, vooral van de traditionele keuken. Caren: Ik ben ontzettend trots op mijn Latijnse afkomst en het motiveert me enorm om de rijkheid van het echte traditionele kookkunst te kunnen delen met andere culturen.