Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 284

Workshop Bloemschikken - Pasen

Workshop Bloemschikken - Pasen
Cursuscode: 284

Dit cursusjaar bieden we 4 losse workshops aan met de thema's herfst, winter, voorjaar en Pasen.

Deze workshop heeft het thema: PASEN

Houdt u van bloemen en van groen? Bent u graag creatief bezig? Aan het einde van elke avond heeft u een prachtig bloemstuk om mee naar huis te nemen. Elk jaargetijde een ander stuk dat past bij de tijd van het jaar. De bloemstukken zijn meestal zo gemaakt dat u er lang van kunt genieten, bijvoorbeeld door het verversen van een aantal bloemen. 

  • De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. 
  • Het materiaal voorhet bloemstuk wordt door de docent ingekocht. Deze bijkomende kosten zijn 20 euro. U kunt dit bedrag aan het begin an de worskhop contant bij de docent afrekenen. 
  • De contactpersoon voor deze cursus is Henriëtte Borgers, tel. 06-29 21 00 36, e-mail vuhenriette@vu-dekempen.nl
  • Bekijk hier de andere workshops Bloemschikken

Ervaring van een deelnemer:  
Afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan de bloemschikworkshops. De avonden waren erg gezellig, de groep is niet groot, dus de docent heeft genoeg tijd om uit te leggen en te helpen. Lekker creatief bezig en elke keer een mooi bloemstuk om thuis nog lang van te genieten.

Woensdag 1 april 2020
1 les van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 20,00
Mw. (Imke) Schrijvers
19:30 - 22:00
Locatie: Bloemsierkunst Verbakel (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Imke) Schrijvers
(Imke) Schrijvers
Ik ben imke Schrijvers woonachtig in Bergeijk en heb 3 kinderen.. Verder ben ik al sinds mijn 12de bezig in het bloemenvak. Siertteeltschool Eindhoven Tuinbouw bsk-school Vught En vele cursussen gehad op het gebied van bloemwerk.. Momenteel al 6 jaar aan het werk bij bloemsierkunst Verbakel waar ik allround ben. Ik verzorg hier al een paar jaar ook de workshops met veel plezier! En zal zorgen dat iedereen met een mooi bloemstuk naar huis gaat.